JAG HAR FRIKKIN' JULLOV!

Jag gick inte upp förrän 11:30 idag. Fast jag hade glömt stänga av alarmet på 6:15. Jag blev lite smått irriterad på mig själv, för sen vaknade jag en gång i timmen fram tills jag gick upp. Men det gjorde inte så mycket egentligen, jag har ju haft hela dagen på mig att lata mig.
Jag åt sen frukost, drack kaffe och pratade en timme i telefon. Hur länge sen var det jag hade tid att prata i telefon i en timme med en kompis? Jag vet faktiskt inte.
Jag har dessutom hunnit göra klart chokladpralinerna till morfar och farfar! Billiga julklappar med mycket hjärta. Det tog lite tid. Gjorde i ordning smeten igår, 2 satser: en med 55 % choklad och en med 70 %. Tyckte inte de var så goda faktiskt, men jag är nog inte tillräckligt vuxen för Sherry i choklad. Det var visserligen inte mycket, men det smakade lite konstigt. Så det tog väl kanske 1.5h att göra... 2 tallrikar fyllade med små knäckformar. Men nu är det gjort i alla fall! Så nu sitter jag med pläden över axlarna och lyssnar på Queen medan mamma bakar bröd. Det enda som saknas just nu är Tim. Det var knappt 2 dagar sen han åkte hem, haha. Jag känner mig så töntig, men what can I say? I'm inlove ^^'
Sammanfattningsvis kan jag väl säga att trots pengarbrist och en envis förkylning så är livet ganska bra just nu!