Se där ja

"Went to heaven, couldn't get in for what I had done. I said "please take me" they said "you're crazy, you had too much fun!"

Imorgon åker jag och Tim till Jönköping! Hundmässa på Elmia väntar, kommer bli skitkul! Har laddat upp med vätskor i bilen... tyvärr alldeles försent så förhoppningsvis inga permanenta skador på motorn. Time will tell men just nu verkar allt lugnt. Vi kollade oljan igår, snustorrt... Så det jag fick lära mig på körskolan gäller INTE i verkligen livet, det räcker inte att kolla oljan 2x/år. Snarare 1x/månad. I alla fall på den här bilen... Kan ju vara väldigt bra att veta. Aja, det allra värsta som kan hända är att bilen går sönder där nere och vi får bärga hem den. Det får ju bara inte hända. Gud vad nojig jag känner mig nu...Nej men det kommer inte hända. Har dessutom laddat med energidricka och mina älskade Tuc <3 Nu vet jag ju i alla fall att jag klarar 3h körning. En eller annan kisspaus blir det nog dock haha, men det får Tim leva med. Ska bli jätteskönt att bo på hotell också, 2 nätter med frukost är bokade på Portalen, studentrabatt så det blev ett lyxrum.

Det är 6 månader sen vi åkte tillbaka med Diezel nu. Idag var första gången jag rent spontant känt (och sagt högt för mig själv) att jag är redo för en ny hund. Det får dröja ett tag till tills vi har rätt förutsättningar, men känslomässigt och mentalt är jag redo. Det känns bra, det hjälpte verkligen att vi hade Quattro här och att jag fick ta hand om honom själv ibland. Han var raka motsatsen till monstret (fortfarande sagt med kärlek) så det blev en väldig kontrast, jag ska nog inte räkna med att alla normala valpar är så men det ger en bra uppfattning om vad jag kan förvänta mig till nästa gång. Tills den dagen ska jag njuta av varje sovmorgon, tupplur och ensamtid jag kan få! 

Ska ta det halvstora steget att söka nytt extrajobb till hösten också! Alltid lite pirrigt men det känns rätt. Jag gillar fortfarande gruppboendet men det börjar kännas som att jag har gjort mitt där, jag älskar brukarna och trivs med personalen men det är trots allt inte vad jag verkligen vill göra, det är inte vad min utbildning är till för, om man säger så. Dessutom behöver jag något regelbundet så jag vet hur mycket pengar jag har varje månad. Får väl se var mer jag hamnar ;)