Åt knappt 1/3dels pizza, illa.

Ja, då är man svag. Det var en margerita (huh, stavning?) som bara innehåller ost och tomatsås. Jag beställde inte ens ananas till! Fast det tog jag hemifrån (2 skivor höhö), för jag är snål! Men jag orkade verkligen inte äta. Jag orkar ALLTID äta. ALLTID. Sparade i alla fall pizzan så jag kan äta den imorron när jag ska plugga hela dagen. 
Funderade ett tag på om jag kanske borde börja redan idag, men jag kom fram till att jag har faktiskt bestämt mig för att jag ska plugga imorron, och om jag då gör det och har tagit det lugnt i helgen så kommer jag må så mycket bättre. Det handlar ju en del om att planera och ta sig igenom planeringen också, inte bara att hålla sig uppe och göra allt man måste göra hela tiden. Dessutom är jag sjuk så jag skyller lite på det.

Festen i Fagersjö igår var rätt rolig! Lag "Sex med Haag" (vet inte om han stavas så *återkommande problem*) kom 3a av 7 lag, woho! Roliga människor där, intressanta samtal. Dessvärre var jag ju bara halvsocial, så jag fick inte ut extremt mycket av det... Pappa kom och hämtade oss runt 12, väldigt skönt med privat taxi!
(på tal om ingenting så hatar jag reklamen för "Lady colour"... Den gör mig sjuk, även om färgen är rätt fin)

Idag har jag bara kollat på film med älskling och, till och från, mamma. Så nu har jag äntligen sett HP an the halfblood prince! Precis som med alla andra filmer är böckerna såååå mycket bättre. Men det är inget att göra något åt. Daniel Radcliff är en dålig skådis, med ett utseende som inte passar rollen heller, men det är inte heller något att göra något åt! Så det så.