Ny vecka, nytt försök!

För första gången på jag vet inte hur länge har jag ätit frukost, klätt på mig ordentligt, tagit hand om kaninen + buren och satt igång en maskin tvätt INNAN kl 10! Känns som att det faktiskt lönar sig att gå upp tidigt ibland. Jag snoozade inte ens imorse. Beröm beröm beröm. Så nu återstår bara väntan på att Åhléns ska höra av sig. Det och att hitta några jobb att söka. Men det känns som att om jag börjar söka andra jobb kanske jag jinxar chanserna till Åhléns, och det vore inte helt okej! Jag är ganska vidskeplig av mig när det gäller sånt. Men jag vet att jag måste ändå. Behöver ju inte sluta hoppas. Och vem vet, jag kanske till och med hittar något som är ännu mer intressant.

Ju mer jag tänker på att börja plugga i vår desto bättre känns det. Jag hade ångrat mig om jag inte hade sökt, för då hade jag suttit här i ett år till och kanske inte haft något att göra. Dessutom kan jag börja leta studentlägenhet om/när jag kommer in. Det känns som en evighet till mitten av december, jag vill veta nuuuuuuuu!! Det är så jävla skönt att veta att jag faktiskt kan fatta ett beslut utan att ångra mig efteråt, den senaste tiden har det inte känts så. Det har känts som att allt jag tänker är felvridet och därför förvränger hela min världsbild. Å andra sidan är det så det brukar vara att ha pms. Hmhm. Det är över nu som tur är. Allt jag behöver säga om det!

Jag hade tänkt söka jobb en timme eller två nu och sen ta en promenad med kameran (innan hösten är slut liksom), men jag hade då också räknat med att vädret skulle vara som det var igår... Vilket det inte är :( Jag tycker om att ta solljus bilder, inte gråblaskiga bilder. Ska ta och ringa mormor och fråga om hon behöver hjälp med datorn istället så kan jag smyga över dit och dricka kaffe.
Idag ska bli en bra dag!