Mitt huvud snurrar och mina drömmar är cp.

Jag drömde om Jozef och Helen inatt, och jag drömde att Tim och jag hade fått barn, som han inte ville ha egentligen. Det var en tjej, hon hette Freja Sofia Forsberg. Jag vill nog inte att mitt barn ska heta Freja. Och jag vill framför allt inte att barnet ska förvandlas till en BabyBorn-docka efter en dag. Det var lite jobbigt att försöka förklara det för folk. Det brukar vara jobbigt att försöka förklara saker i drömmar. Till exempel drömde jag att jag hade sagt till en tjejkompis att jag var gay och ville bli tillsammans med henne, men jag var inte gay, jag var straight. Jag borde inte få drömma sånna saker! Jag borde inte få drömma om Jozef och Helen för den delen heller, för då kan jag inte sluta tänka på det. Jag bryr mig inte längre, men det fastnar ändå i hjärnan, ungefär som spindelväv som man försöker trassla sig ur.

Barnvakt idag, ska hämta Felicia på dagis om några timmar, sen blir det leka och sånt där ett tag, nattning och sen bussen hem 22:30. Låter ju bra, eller hur? Gillar att ha något att göra, även om det som igår var att stå och måla plankor (42 stycken). Pappa ger mig planklön på 5 spänn och mamma var tvungen att ge med sig, hon orkade 5 plankor, sen var hon slut. Med andra ord så blir det jag som får måla, om inte skärgårdsbemanning hör av sig snart!
Nu borde jag äta frukost och dammsuga mitt rum. Det var det jag skulle hinna göra innan jag åker, det och måla naglarna, vilket jag redan har gjort! Korallröda, skitsnyggt ;)