Vårsol och vintervärme

Jag känner mig faktiskt lite lurad... När man vaknar på morgonen och solen skiner (som den faktiskt gör runt 6:30 nu) så tror man ju att det ska vara varmt också? Men inte alls! -5 c när jag gick till bussen imorse. BRRRR :(

3 helt värdelösa lektioner idag. Okej, 2 värdelösa och en halvvärd, jag fick ju faktiskt massage och respons på två dikter så det var ju lite bra. Fick ingenting gjort på filosofin, fick inte ens en definitiv förklaring på superstitious learning av en engelskalärare! Fast Hemingway är ju iofs ganska flummig, men ändå.
Bestämde mig hur som helst för att åka hem efter lunch, inte värt att stanna kvar till mentortiden (som skulle ha slutat nu). Jag hann träffa mamma innan hon åkte till jobbet, visa Juan som sjunger som både Axl Rose och Bruce Springsteen samt beklaga mig över att tunnelbanan inte gick imorse OCH dricka kaffe!

Klippte klorna på kaninerna för en stund sedan. Första gången på Myra men det gick fint. Tack och lov att man kan lägga kaniner på rygg så de blir paralyserade haha, annars hade det nog aldrig gått. Stackars små grisar.

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka plugga lite, har ju en del att göra innan jag åker till Italien om 12 dagar! WOHO! Så hääääääärliiiiiiiigt :D