Det nappade!

Jag blir så glad när jag går ut ur min comfort zone och saker funkar som jag hoppas! Har ju bävat lite inför att behöva skriva C-uppsatsen ensam nu när jag har hittat vad jag vill fokusera på. Min lärare sa förra veckan att det var ett intressant ämne och att det kanske kunde fungera ihop med kursen "Barns uppväxtvillkor". Ju mer jag har tänkt på det desto mer ångest har jag känt inför att utföra allting själv, så för typ en timme sen tog jag mod till mig och skickade ut en förfrågan i den gemensamma fb-gruppen. Tog 40 minuter sen fick jag ett svar om en tjej som var intresserad! Alltså, min glädje och lättnad! Har sett henne ett par gånger men aldrig riktigt pratat med henne, men jag har i alla fall fått intrycket av att hon är en seriös student, vilket passar mig. Visade sig dessutom att vi bor inte bara på samma sida stan utan bara 30 min ifrån varandra. Mer perfekt kunde jag nästan inte hoppas på. Inget är väl riktigt set in stone än men vi ska i alla fall ses imorgon och diskutera möjligheter.  
Det låter ungefär som att jag beskriver hur jag skickade ut en kontaktannons och mitt livs kärlek besvarade den, men alla ni som skrivit en C-uppsats (jag har inte det men vad jag har hört är nästan överjävligt...) kanske kan tänka er hur jobbigt det måste vara att skriva den ensam! 
Mitt livs kärlek är fortfarande Tim. Inget har förändrats på den punkten ;) 

Ja, på tal om något konstigare. Jag har inom loppet av 3 dagar lyckats köpa två par skor som inte riktigt är vinterskor. Detta har resulterat i att jag sitter och fantiserar om våren och vad jag kan skapa för outfits med de här skorna. DET är kul!