Sometimes solutions aren't so simple.

Sist jag försökte med det här hade jag skrivit ca 700 ord (för vid det här laget har jag lärt mig estimera hur mycket jag har skrivit) och sen försvann allting. Jag skrek och gav upp. Skrev ett fint dokument med humbug och sparade på skrivbordet istället. Jag tycker alla borde ha ett dokument med humbug och svammel på skrivbordet (digitalt eller irl) som man kan fylla på ibland, det är väldigt... upplyftande? Nej inte direkt. Jag vet inte vilket ord jag letar efter så jag skiter i det just nu.
Fast helt ärligt så vill jag nog skite i lite av varje just nu. Ryggont och värktabletter gör mig på så jävla dåligt humör så det är inte sant. Jag sover dåligt, mår illa, är trött och kan inte äta. Igår åt jag ostbågar. Till följd av det har jag en uppblåst mage.
Och jag känner mig så dålig för att jag har så svårt att förstå hur bilar fungerar. Själva trafikreglerna är inte så svåra (haha jag fick bara ett mindre ilskeutbrott på parkeringsregler igår...) men själva motor-däck-ljusgrejen är mer än min hjärna klarar av. Det är kanske inte så komplicerat och jag vet inte hur mycket jag kommer behöva tänka på det efteråt men är det något jag har förstått så är det att jag inte bara får lära mig saker nu för att kunna dem på provet och sen inte efteråt. Jag är inte så bra på att plugga egentligen, eller snarare, jag är bra på att plugga när jag inte har någon tid kvar att plugga på. Typ så. Jag låter fruktansvärt negativ just nu men jag lovar att jag har haft värre stunder. Jag är negativ på ett bittert sätt, och alla vet att om man är bitter så kan man fortfarande skratta åt saker... Helt omoraliska saker visserligen men ett skratt är fortfarande ett skratt. (Typ som att jag sprang på en bekant (som jag inte riktigt har tyckt om sedan vi var 10) på min promenad och hon har blivit tjock och fått dåliga tänder, gud vad hemskt det låter, jag ska sluta nu).

Varför blir man alltid så rastlös och kommer på en massa saker man vill göra och folk man vill träffa när man inte kan? Jag vill desperat gå på grönan eller ha en picknick i stan och träffa kompisar som bor på andra sidan stan. Inte för att jag inte vill träffa dem annars också men det känns så onödigt att vara hemma och inte göra nånting, glömmer lite att jag är hemma just för att jag inte kan göra så mycket. Annars hade jag i alla fall jobbat 3 dagar av de senaste 4. Okej, 2,5 då. + en natt. Viktig information!
Nej men ja.
Hej.

Jamen just det! Anledningen till att jag nu faktiskt har varit hemma och inte på jobbet är den jag försökte skriva om förut när allt bara försvann. Jag har dragit på mig, något som misstänks vara, ryggskott. Jag kunde inte gå i fredags så i slutändan [efter flera timmar och försök till sjukvårdsupplysningen som för övrigt tyckte att jag skulle vara med i en av deras utvärderingsundersökningar. Hade jag varit hade jag sagt typ up yours för att ni la på efter att jag stått i telefonkö i 30 min] kom mormor hit och sa att jag skulle 112. De kom hit med en ambulans som jag inte behövde följa med i. De kollade, klämde och tryckte och sa att jag skulle ta mina diklofenak med alvedon tills jag inte behöver dem längre. Igår var jag smart nog och gjorde något så dumt som att vricka till andra halvan av ryggen också så jag kunde knappt röra mig alls. Jag är för övrigt väldigt duktig på att glömma att man fortfarande ska ta det lugnt när man har tagit tabletter och smärtan inte känns. Menmen, jag ska jobba 4h imorgon och sen är jag ledig 2 dagar igen så jag får känna efter ordentligt hur det går.

Carro flyttar till Borås. Det känns inte jättebra faktiskt. Men hon ska plugga det hon vill och det är å andra väldigt bra.
Hej då!

Spellistan hittills under detta inlägg:
You don't love me (The Kooks)
A lonely september (Plain white t's)
All downhill from here (New found glory)
Where have you been (Reel big fish)
Blow (Atreyu)
When you were young (The Killers)
More than useless (Relient K)