Hold on to that feeling woooooh!

Jag ska sluta klaga och få ångest över hur mycket jag har att göra. Det är bara att köra på tills det tar slut. Det kan innebära min energi eller skolarbetet, vilket som nu kommer först. Jag tjänar absolut ingenting på att inte göra någonting när jag lika gärna kan göra det som ändå inte är särskilt svårt när man väl kommer igång. Latin är exkluderat då så klart. 
Det mesta går faktiskt bra just nu, så det är bara att njuta av det, så mycket det nu är möjligt, och fortsätta. Det stör mig inte ens särskilt mycket att jag inte har spotify premium längre! Kanske beror på att det var mitt val att avsluta det eftersom jag ville spara pengar, men ändå! 
Usch jag har verkligen inget intressant att säga till världen just nu. Förutom att jag verkligen borde byta p-piller, det är ganska illa när man varje månad på allvar undrar varför man fortfarande lever. PMS är awesome. 

Jag har fått en ros av mamma, den var jättefin, men så fort den kom upp till mitt rum började den vissna. Hur faan tar man hand om en ros?! "Håll den fuktig", ja, men hur fuktig då? Hur ofta ska jag vattna den? Vad ska jag göra när den bara tappar blad?! Jag blir ledsen hest ju. 
Jag tänte doftljus från Lagerhaus med jordgubbsdoft precis när jag skulle börja plugga (ca 1.5h sen) och nu kom pappa upp och kollade runt i mitt rum för han tyckte att det luktade bränt. Megafail på honom eller på ljusen? Jag tycker de luktar gott. Så det så. 

Nu ska jag återgå till att inte klaga på mitt skolarbete, utan bara göra det! 
GO ME!