Pengarna rullar in.

Helgen har varit underbart mysig! En i det närmaste ensamdag i lördags med Tim var precis vad jag (och han) behövde. Igår började dagen med att han hade migrän så det var kanske inte jättekul, men det var skönt att slappa i alla fall och sedan ta en långpromenad innan vi gick och la oss :)
Idag ringde min handläggare från arbetsförmedlingen igen. Lämnade ett meddelande den här gången. Tydligen får jag inte ersättning för de 15% jag inte jobbar ändå eftersom 75% räknas som tillräcklig inkomst. Klart jag förstår det men det hade ju varit skönt att få höra det från början så hade det sluppit bli så krångligt... Det är det där med att de ska kommunicera med varandra; det händer aldrig och därför blir man felunderrättad. YAY. Så nu måste jag sitta och vänta till 13 så jag kan ringa upp handläggaren och vi kan bestämma någonting. De kan ju knappast kräva tillbaka pengarna som jag redan har fått i alla fall, för när jag "tjänade" dem hade jag faktiskt inte anställningen på Åhléns. 
Den svindyra mobilräkningen har blivit betald nu också. Förhoppningsvis kan jag slippa åka på sms-biljett nu ett tag framöver. 400 spänn. Inte haft en så dyr räkning sen den jag fick på 600 för typ... kan ha varit 4 år sen. Skönt att kunna betala den i alla fall. Jaja. 

Kommer bli en rätt skön arbetsvecka i alla fall tror jag. Jobbar 15:30 - 19:30 idag, ledig imorgon (måste till gymmet som jag inte orkade med idag.
[nu ringde hon upp igen, det är avklarat. Jag kan gå ned till maxi utan att känna mig alltför skyldig över att jag köper en ansiktstvätt...]
Sedan är det kvällspass fram till söndag. Visserligen ganska långa pass men det är skönt ändå. Jag har ju något att göra förutom att sakna Tim :)
På söndag kommer syster och Johan hit på middag. Fia och jag ska ta en långpromenad och hon ska få sin examenspresent från mig och Tim. Det blir mys! 

Nu ska jag sätta på mig strumpor för jag fryser om fötterna.