Inte alltför roliga kvällar?

För trött för att göra något och för pigg för att egentligen bara dega. Så nu har jag gjort... Vaddå? Jag har suttit i soffan och kollat på tv, ätit jordnötssmör ur burken (ja, så äcklig är jag!) och satt igång en maskin tvätt. Förutom det och att ge kaninerna nytt vatten har jag inte gjort någonting! Är fortfarande inne i att jag inte får slösa tid, men just nu har jag ju inget annat att göra! Jo okej, jag har kollat runt på platsbanken också, inget nytt att söka till i höst än så länge.

Jag har funderat på att gå ut och springa, men jag tror jag börjar med lite hemmaträning i mitt rum och ser om det går bra att börja igen. OM det går (dvs om jag inte blir sjuk) ska jag låsa upp mitt gymkort och använda det tills jag har råd att betala av hela på en gång. Mår ju ganska bra efter helgens badmintonbravader i alla fall, men time will tell om min stresskropp har lärt sig att koppla av än! Av någon anledning blir jag stressad på jobbet när jag egentligen inte behöver bli det. Att jag blir stressad kommer ju inte hjälpa mig att sälja mer liksom. Snarare tvärtom. Så mycket vet jag!

JUST DET! Min systemkamera är nära nu. Har hittat ett paket på cyberphoto med en Nikon D3100 + 18-55 objektiv, minneskort, kabel,mfiberduk och väska. 5190 spänn. Me wants. Meow!