Ett Nytt Inlägg!! Woho.

Det känns lite som att jag håller på att gå sönder, fast inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt. Mer som att jag måste gå sönder för att alla bitar i min värld, min nya värld och min gamla värld, ska kunna passa ihop. Ungefär som att försöka få två olika pussel att gå ihop, man måste bryta lite här och där. Jag har alltid varit jättebra på det där med liknelser, haha... Nej men seriöst, allting förändras just nu, både inuti och utanför. Det enda som inte förändras sådär jättemycket är mitt utseende, tror jag. Fast min syn på mitt utseende kanske förändras, jag hoppas nästan det, vore ju ganska skönt att kunna se sig i spegeln och tycka att man ändå ser ganska bra ut. För det mesta brukar jag tycka att jag ser ut som en manlig transa, vilket inte är sant det vet jag.

Gud vad jag verkligen borde sova. Har ju faktiskt hittat passerkortet (som låg kvar i min plånbok och inte nere i gbg) nu och allt är lugnt. Kändes förvånansvärt normalt att vara på jobbet utan pappa idag. Som att det är mitt jobb också, och just nu är det väl det, men som att jag nästan hörde hemma där. Kan ju kanske bero på att det är en jävla avslappnad stämning där och alla skämtar och driver med varandra hela tiden. Blabla, sova.
Kände jättemycket för att blogga, men jag har inte kvar tillräckligt mycket av min intelligens och språkkunskap för att lyckas uttrycka mig om något vettigt just nu. Eller ens för att lyckas uttrycka mig ordentligt. Haha, ironiskt nog blev det där den mest intelligenta (sett ur språklig synpunkt) meningen i det här inlägget... Hur som helst så känner jag mig lite ensam, men inte tillräckligt för att sitta kvar här längre. Sängen ser rätt lockande ut.

Gnight peeps!