Hemtenta!

Jag trodde det skulle bli svinjobbigt och sjukt svårt att skriva en tenta nu, men det har visat sig att ju mer jag får fokusera på en sak, desto lättare blir det att koppla bort det jag trodde skulle vara omöjligt att inte tänka på. Misstänker att det hjälper ganska mycket att jag faktiskt är intresserad av ämnet/ämnena jag skriver om just nu också. Blir alltid lättare med en gnutta intresse :)
När jag väl bestämde mig för att jag inte orkar lägga ned hela min själ den här gången så släppte skrivkrampen; jag ligger bättre till just nu än vad nånsin har gjort tidigare! Vilket känns jäkligt bra med tanke på att jag antagligen inte kommer skriva så mycket imorgon och inte på lördag heller. Men ska sitta hela dagen på kulturhuset på söndag så det ska nog lösa sig. + att jag faktiskt har halva måndagen på mig också. 
Förutom det är jag jäkligt glad att jag har en stationär dator den här gången! Jag slipper frustrationen med en laptop som inte är gjord för långsittningar, jag slipper ryggvärk och nackont och det är betydligt lättare att växla mellan olika dokument. Skulle nästan kunna säga att det känns bra att skriva den här tentan. Vet inte om jag kommer säga detsamma på söndagkväll. Det får vi se då!

Tömde den gamla stationära Dell-datorn idag, la över allt jag kunde hitta på min externa hårddisk. Ska kolla igenom det sen. Känns lite läskigt när jag knappt kommer ihåg alls vad som ligger på den! Massa musik som jag antagligen har saknat fast jag inte vet om det och en massa bilder som jag förmodligen bara kommer ta bort. Lite spännande ändå. Men först lite mer tenta. Lite stolt är jag över mig själv också! Känner inte alls samma behov av att sitta och tugga på något hela tiden nu som jag har gjort de andra gångerna. Feels good!